MACIARC - Téma

Pályázat magyar civilszervezetek és kreatív ügynökségek számára

Témagazda: MACI – Magyar Civilszervezetek a MagNet Civil Kapcsolatok Program támogatásával és együttműködésével

     

Civilszervezetek, kreatívügynökségek, grafikusok figyelem!

A MACIARC pályázat keretében idén is megmutathatjátok, hogy milyen kreatív teljesítményre vagytok képesek együtt! Inspiráljátok egymást, és legyetek Ti a legjobbak!

A 17. ARC kiállításon 5-11 óriásplakát helyet biztosítunk azoknak az alkotásoknak, amelyek a legszellemesebben, legkreatívabban mutatják be valamely civilszervezet munkáját.

Szeretnénk, ha ebben az évben is olyan pályázatokat kapnánk, amelyek érzékenyen, empatikusan és kreatívan járnak körül egy témát, ráadásul ösztönöznek a be- és elfogadásra. Az idei kiírás ugyanis egyetlen javaslatot tartalmaz. Olyan interaktivitásra ösztönző pályázati munkákat várunk, amelyek megmozgatják a nagyközönség fantáziáját, a befogadót bevonják, aktív, cselekvő részvételre, akcióra, megosztásra, továbbadásra ösztönzik. De hagyományos, nem interaktív óriásplakát tervekkel is lehet pályázni.

Azok a civilszervezetek, akiknek még nincs partnerük a folyamat ugyanaz, mint ami eddig volt: a civilszervezetek és a kreatívügynökségek egy rapid randi keretében találhatnak egymásra. Fontos: a versenyre a kreatívügynökségek mellett szabadúszó kreatívok is jelentkezhetnek! A rapid randi szervezésében újra a MagNet Bank segít.

A Rapidrandi időpontja: 2017. június 19. (hétfő) 9-13 óra

Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 98., Juhar Terem

Jelentkezés: 2017. június 11-ig, a civilrapidrandi@magnetbank.hu e-mailcímen.

Reméljük, minél több új alkotói kapcsolat születik idén is!

A rapidrandi után pedig kezdődhet a munka.

Bár a pályázatot a civilszervezet nyújthatja be, bízunk abban, hogy számos kreatív ügynökség, grafikus vállal közösséget jó civil kezdeményezésekkel, és ajánl fel pro bono segítséget annak érdekében, hogy a nagyközönség előtt bemutasson egy-egy civilszervezetet. Természetesen a kreatív szolgáltatókkal együtt készített plakátokon az ügynökség is megjelenhet, mint a civilszervezet partnere.

A legjobb 5-11 alkotást a 17. ARC kiállításon (előreláthatólag 2017. szeptember 8-24-ig), „MACIARC” kamara kiállítás keretében mutatjuk be.

A pályázatok leadási határideje: 2017. július 11.