MACIARC - Díjak

Értékelés – Zsűrizés

A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai az érintett szakmák, diszciplínák képviselői (pl.: reklám, művészet, társadalomtudományok, kritika, civil szféra). A zsűri a kiállításra kerülő pályamunkák között nem rangsorol.

A zsűritagok névsorát az ARC honlapján tesszük közé július folyamán.

A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak be vagy hagyjanak ki pályamunkákat a kiállítandó művek közül.

 

Díjak

A legjobb 5-11 alkotást a 17. ARC-on, a „MACIARC” kamara kiállítás keretében mutatjuk be. A zsűri a kiállításra kerülő pályamunkák között nem rangsorol, ahogyan a megjelenített társadalmi ügyek fontosságában sem. Célunk, hogy ezek az ügyek egyformán részesüljenek az ARC által generált nyilvánosságból.

Minden olyan civilszervezet, akinek alkotása bekerült a kamarakiállításra, az alábbi díjakban is részesül.

  • A MagNet Bank civilszervezetenként 3 fő részére félnapos civil fókuszú, csoportos online marketing képzési lehetőséget biztosít az ősz folyamán
  • A MagNet Bank közös eseményt szervez minden, a kiállításra bekerült civilszervezet részvételével a MagNet Közösségi Házba, ahol lehetőséget nyújt a kiállító civileknek a bemutatkozásra, a vendégeknek pedig a civil ügy támogatására

 

Díjátadás

A díjátadásra előreláthatólag 2017. szeptember 8-án, a kiállítás nyitónapján kerül sor. A nyerteseket és kiállítókat előre értesítjük a díjátadó helyszínéről és pontos időpontjáról.